BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSalih Uçan'dan F.Bahçeliler'e mektup!----

Salih Uçan'dan F.Bahçeliler'e mektup!

Salih Uçan'dan F.Bahçeliler'e mektup!
15 Temmuz 2014 - 08:55 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'den Roma'ya transfer olan Salih Uçan, kamuoyu ve Fenerbahçelilere mektup yazdı

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma takımına kiraladığı genç futbolcu Salih Uçan, yeni takımında kendini geliştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Kamuoyu ve Fenerbahçe taraftarlarına hitaben yazdığı mektupta genç oyuncu, "Öncelikle henüz 20 yaşında, futbol hayatımdaki yeni sayfanın her şeyden önce ülkeme ve bugünlere gelmemi sağlayan Fenerbahçe Kulübü'ne hayırlı olmasını diliyorum. En büyük hedefim; kendimi iyi bir futbolcu, iyi bir spor insanı ve etik değerlerine sahip iyi bir Türk genci olarak geliştirmek ve bana güvenen tüm insanları haklı çıkarmak olacaktır" ifadelerini kullandı.

İki yıl süresince kiralık olarak Roma Kulubü'nde görev alacak olmasından dolayı sporseverlerle, kendisi için hem heyecanlı hem yeni olan bundan sonraki süreçle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşmak istediğini aktaran Salih Uçan, "Giderken başta ailem olmak üzere desteğini benden hiç esirgemeyen ve bugünlere gelmemde büyük katkısı bulunan sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Spor Kulübü camiasına, son 5 yıldır hem ağabey hem profesyonel danışman olarak daima katkısını yanımda hissettiğim temsilcim Ömer Koray Uzun'a, Batur Altıparmak'a, gelişimimi destekleyen ve beni daima cesaretlendiren Murat Dizdar ve Seyit Mehmet Özkan'a, beni yüreklendiren tüm sporsever ve özellikle Fenerbahçe taraftarlarına içten teşekkürlerimi sunmak isterim" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)