BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSalih Müslim'in teslim olan yeğeninin ifadesi ortaya çıktı----

Salih Müslim'in teslim olan yeğeninin ifadesi ortaya çıktı

Salih Müslim'in teslim olan yeğeninin ifadesi ortaya çıktı
18 Temmuz 2020 - 16:56 www.finansgundem.com

İkna yöntemiyle Mersin'de teslim olan PKK/PYD elebaşı Salih Müslim'in yeğeni Dalya Mahmut Müslim'in emniyetteki fotoğrafı ortaya çıktı. Ayrıca Dalya Mahmut Müslim'in hamile olduğu öğrenildi.

Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki kolu PYD/YPG’nin ele başlarından ve terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan Salih Müslim’in yeğeni Dalya Mahmut Müslim’in (21) teslim olmasına yönelik ikna çalışması yürütüldü.

15 TEMMUZ’DA TESLİM OLDU

Polislerin ikna çalışmaları sonucu Müslim, 15 Temmuz’da öğle saatlerinde Mersin Emniyet Müdrlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne teslim oldu.

Müslim, emniyetteki ilk ifadesinde, PYD/YPG elebaşlarından Salih Müslim’in öz yeğeni olduğunu, Suriye’de faaliyet gösteren ve kırmızı kategoride aranan ‘Esma Samur’ kod adlı terörist Gülten Altaş’ın da yakın korumalığını yaptığını belirtti.

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

3 gündür gözaltında olan Dalya Mahmut Müslim’in, 2013’ten bu yana örgütte yaşadıklarını, Salih Müslim’i koruyan yapıyı, örgütün Avrupa’daki bağlantılarını, maddi yardımların kimden geldiği konusunda bilgiler verdiği ve hamile olduğu öğrenildi.

Öte yandan Dalya Mahmut Müslim’in emniyetteki ilk fotoğrafına da ulaşıldı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)