BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSalgın nedeniyle atlı spor kulübü, zor günler geçiriyor----

Salgın nedeniyle atlı spor kulübü, zor günler geçiriyor

Salgın nedeniyle atlı spor kulübü, zor günler geçiriyor
02 Mayıs 2020 - 10:44 www.finansgundem.com

Kocaeli'nde korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerini durduran Gebze Atlı Spor Kulübü, atların bakımında bile büyük zorluklar yaşıyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerini durduran Gebze Atlı Spor Kulübü’nün başkanı Halit İpek, ekonomik sıkıntılar nedeniyle bünyelerinde bulunan 25 atın bakımında zorlandıklarını belirterek, destek istedi. 
Gebze’nin Cumaköy Mahallesi’ndeki Gebze Atlı Spor Kulübü, koronavirüs tedbirleri kapsamında salgının yayılmaması için alınan önlemler gereği işletme faaliyetlerini durdurdu. Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek, bünyelerinde bulunan 25 atın beslenmesi ve bakımında zorluk yaşadıklarını belirterek, devletten ve yerel yönetimlerden destek beklediğini dile getirdi. 
Halit İpek, "Bu atlar, nitelikli atlar, her gün belli ölçekte besinlerini almaları gerekiyor. Günlük yaklaşık bin lira giderimiz var, çalışanlarımız hariç. Böyle olunca sıkıntıya giriyoruz. Bu virüsün ne kadar süreceği ve yasakların ne zaman kalkacağı belli değil. Şu anda sahipsiz bir durumdayız. Olağanüstü şartlardayız. Her canlının yaşama hakkı var, sosyal devlet bunları karşılamak zorunda. Devletimizi de anlıyoruz ama nihayetinde bunlarınki de can. Destek bekliyoruz" dedi. 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)