BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Saldırı Esad'ın işiyse gereği yapılır"----

"Saldırı Esad'ın işiyse gereği yapılır"

Saldırı Esad'ın işiyse gereği yapılır
11 Mayıs 2013 - 19:02 www.finansgundem.com

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'tan kritik saldırı açıklaması...

Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Reyhanlı'daki patlama ile ilgili, "Esad rejimi tarafından planlandığı ortaya çıkarsa ne yaparsınız?" sorusuna "Bu ispatlanırsa ne gerekiyorsa yapılır" dedi.
Bülent Arınç, Hatay'ın  Reyhanlı ilçesindeki patlamaların arka planı aydınlatıldıktan sonra gerekenlerin  yapılacağını belirterek, "Ne yapacağımızı da herkes açıkça görür. Yeter ki olayın  arka planı aydınlatılmış olsun, olayın arka planı deşifre edilsin. Olayı icra  edenler veya tahrik edenler, azmettirenler, bir soruşturmayla kısa sürede ortaya  çıksınlar. Kim olursa kim planlamışsa icra etmişse arkasındaki güç ne olursa  olsun bunun hesabını sorarız" dedi.
Arınç, Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, patlama haberini Siirt  programı sırasında aldığını ve hemen Ankara'ya döndüğünü belirterek, fevkalade  acı, üzücü bir olayla karşı karşıya olunduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)