BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSakarya’da 112 personellerine şiddet!----

Sakarya’da 112 personellerine şiddet!

Sakarya’da 112 personellerine şiddet!
19 Nisan 2020 - 19:57 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz günlerde 5 siyasi partinin ortak önergesi ile ‘Sağlıkta Şiddet Yasası’ meclisten geçmişti. Ancak bu yasa da sağlık personellerine yönelik şiddete engel olamadı. Şiddetin adresi bu kez Sakarya oldu.

Olay Sakarya’nın Pamukova ilçesinde meydana geldi. Bir şahsın aile fertlerine saldırarak, bir kişiyi yaraladığı ihbarını üzerine olay yerine sağlık ekibi ve jandarma yönlendirildi. Sağlık ekibi, olay yerine jandarma ekibinden önce gitti ancak Z.C. (40) sağlık ekibinin evinin bahçesine girmesine izin vermedi.

İddiaya göre, aracını geri vitese takan Z.C. 112 ambulansına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ambulansın hava yastıkları açıldı. Açılan hava yastığı acil tıp teknisyeni A.K.'nin kolunu incitmesine sebep oldu. Z.C. daha sonra ambulanstan inen şoför İ.G.'ye saldırarak, darp etti. Hızını alamayan saldırgan ardından acil tıp teknisyeni A.K.'nin üzerine yürümek istedi. Saldırgandan kaçmak isteyen acil tıp teknisyeni A.K, yere düşerek kolunu çatlattı.

JANDARMA MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, saldırgan Z.C.'yi etkisiz hale getirdi ve ardından gözaltına aldı. Jandarma müdahalesi ile gözaltına alınan Z.C., Pamukova Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Sağlık çalışanı A.K.’nin ise hastanede kolu alçıya alındı.

Görgü tanıkları ve komşular Z.C.'nin ruh sağlığının yerinde olmadığını belirtirken, jandarma ise olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı. (Sözcü)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)