BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSakar Ekonomi Kurulu'nda----

Sakar Ekonomi Kurulu'nda

Sakar Ekonomi Kurulu'nda
01 Mart 2020 - 11:03 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyeliği’ne AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Harran Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyeliği’ne AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Harran Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar’ı; Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeliğine ise, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu’nu atadı.

Erdoğan ayrıca, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü’ne Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı atadı.

Erdoğan, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü’ne ise Prof. Dr. Nihat Akkuş’u getirdi. Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Kurucu Bölüm Başkanı olan Akkuş, halen bu bölümde görev yapıyordu. Erdoğan, KTO-Karatay Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Bayram Sade’yi ise yeniden rektör atadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)