BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSakallı sevgilisi olan kadınlar dikkat----

Sakallı sevgilisi olan kadınlar dikkat

Sakallı sevgilisi olan kadınlar dikkat
04 Kasım 2015 - 13:21 www.finansgundem.com

Yapılan araştırmaya göre, sakallı sevgilisi olan kadınlar daha çok aldatılıyor

Hindistan ve ABD’de 18-72 yaş arası 2000 erkek üzerinde gerçekleştirilen bir araştırmada sakallı erkeklerin partnerlerini aldatma olasılığının daha yüksek olduğu görüldü.

Araştırmaya katılan ABD’li erkeklerin yüzde 65’inin Hindistanlı erkeklerin ise yüzde 86’sının sakallı olduğu ve bu deneklerin cinsiyet rolleri ve kadının toplumdaki yeri ile ilgili agresif ve seksist fikirlere onay verme eğiliminin diğer deneklerden çok daha yüksek olduğu görüldü.

Ayrıca araştırmaya katılan sakallı erkeklerin %47’si sakalsızların ise sadece %20’si geçmişte partnerlerini aldattıklarını söyledi. Uzmanlar sakal ile seksizm ve sadakatsizlik arasındaki bağlantının nedenlerinin tam olarak bilinmediğini ancak kadınlara karşı negatif düşüncelere sahip olan erkeklerin, “erkeksi” bir imaj yarattığına inandıkları için sakal bırakmaya daha meyilli olabileceği belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)