BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahte polis 210 bin TL dolandırdı----

Sahte polis 210 bin TL dolandırdı

Sahte polis 210 bin TL dolandırdı
28 Şubat 2021 - 00:36 www.finansgundem.com

Son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi 210 bin lira para topladı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtıp, yaklaşık 210 bin TL değerinde altın ve para alan A.Ö., Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yakalandı. A.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtıp yaklaşık 210 bin TL değerinde altın ve para aldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Mağdur kişinin ifadesi ve telefon kayıtlarını inceleyen polis, dolandırıcılık olayını gerçekleştiren kişinin daha önceden benzer suçlardan 6 adet sabıka kaydı olan A.Ö. olduğunu belirledi. Yapılan araştırmanın ardından A.Ö.’nün Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki evine baskın yapıldı. Polis, A.Ö.’yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nobut 02 Mart 2021 07:31

    Yine urfa!!! Bütün telefon dolandırıcılarıda ordan çıkıyor. Cenabı Allah bir beldeye Peygamber gönderiyorsa orada mutlaka bir bozukluk olduğu içindir.