BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahte operasyonla soygun----

Sahte operasyonla soygun

Sahte operasyonla soygun
13 Mayıs 2022 - 12:11 www.finansgundem.com

Muğla'da, 2'si polis 5 şüpheli, polis yeleği giyip, İstanbul'da Çin uyruklu turistlerin kaldığı villaya sahte operasyon düzenledi. Polis memuru Emin Yıldırgan'ın da aralarında olduğu 5 şüpheli tutuklandı.

Çinli turistlerin kaldığı villaya sahte operasyon düzenlendi. 65 bin dolar kripto paranın bulunduğu soğuk cüzdan ile 45 bin lira gasbedildi. Olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.

İstanbul'da yaşayan Erkan Selimoğlu, iddiaya göre Muğla'nın Menteşe ilçesinde görevli polis memuru arkadaşı 'Pinti' lakaplı Emin Yıldırgan'ı arayıp tanıdığı zengin Çinli bir aile olduğunu anlattı. Selimoğlu'nun "Çinlilerin evini basarak kısa zamanda zengin olabiliriz" teklifini kabul eden Yıldırgan, meslektaşı Beytullah Özgaznep, esnaf Ali Yılmaz ve Oktay Çam ile de konuyu görüştü.

65 BİN DOLAR KRİPTO PARA VE 45 BİN LİRA ÇALINDI

Teknik takibe yakalanmamak için kullandıkları telefonları Muğla'da bırakıp otomobille İstanbul'a giden 4 kişi, Küçükçekmece’de buluştukları Erkan Selimoğlu ile plan yaptı. Polis memurları Emin Yıldırgan ve Beytullah Özgaznep, yanlarında getirdikleri polis yeleklerini kendileriyle birlikte diğer 3 kişiye de giydirdi. Çinli turistlerin kaldığı villaya, sahte operasyon düzenleyen 5 kişi, 65 bin dolar kripto paranın bulunduğu soğuk cüzdan ve şifresiyle 45 bin lirayı alıp villadan ayrıldı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

İhbar üzerine adrese giden ve Çinli turistlerin ifadesine başvurup güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından kurulan özel ekip, şüphelileri Muğla'nın Menteşe ilçesindeki evlerinde gözaltına aldı.

İstanbul'a götürülen ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emin Yıldırgan, Beytullah Özgaznep, Ali Yılmaz, Oktay Çam ve Erkan Selimoğlu tutuklandı. Kripto para cüzdanıyla 45 bin TL ise şüphelilerin evlerinde bulunamadı.

Tuzla'daki kuyumcu soygunu dehşeti kamerada

Kayıtlara geçen en büyük kripto para soygunu!

McDonald's çalışanları şokta! Vinçle soygun

Tarihi soygunda gerçekler ortaya çıktı

Sarar soygununda yeni gelişme: Kendini böyle savundu!

Devremülk soyguncuları!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)