BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahte içki yapıp satan tekel bayi sahibi tutuklandı----

Sahte içki yapıp satan tekel bayi sahibi tutuklandı

Sahte içki yapıp satan tekel bayi sahibi tutuklandı
27 Şubat 2020 - 10:37 www.finansgundem.com

İstanbul'da evinin deposunda imal ettiği sahte içkileri kendisine ait tekel bayisinde sattığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kişinin evinin zemin katındaki depoda sahte içki imal ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüpheli M.Y'yi bir süre takip eden ekipler, depoda imal ettiği sahte içkileri evinde yarım litrelik pet şişelere doldurduğunu ve Avcılar'daki kendisine ait tekel bayisinde sattığını tespit etti.

Jandarma, şüpheli M.Y'nin iş yerine, evine ve deposuna eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda 320 litre sahte viski ve bin 215 litre sahte votka olmak üzere toplam bin 535 litre sahte içki ile çok sayıda boş içki şişesi ve bidon ele geçirildi.

Depoda gözaltına alınan M.Y. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Jandarma ekipleri, vatandaşlara sahte içkinin, görme kaybı başta olmak üzere birçok sağlık sorununa hatta can kaybına yol açabileceği, içki şişelerinin üzerinde bulunan akıllı bandrollerin detaylı bir şekilde incelenerek bandrolü olmayan veya açılmış ürünlerin satın alınmaması, şüphelendikleri herhangi bir durumda kolluk kuvvetlerine veya "174" Alo Gıda İhbar Hattına ulaşmaları gerektiğini konusunda uyarıda bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gulay Aktaş02 Nisan 2021 08:56

    Bizimde karsı komsumuz evinde kücük su siselerine rakı ve sarap yapıp satısını saglıyor ama polisi aramama ragmen hala bi icraat yok.