BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahte içki kâbusu devam ediyor!----

Sahte içki kâbusu devam ediyor!

Sahte içki kâbusu devam ediyor!
18 Aralık 2021 - 08:21 www.finansgundem.com

Sahte içkiden ölümlerin artmasıyla ülke genelinde polis ve jandarma ekipleri operasyonlara hız verdi. Son olarak İstanbul Avcılar’daki bir depoya yapılan baskında 6 bin litre sahte içki ele geçirildi.

Yılbaşı öncesi Sahte Içki üretiminin artmasıyla birçok adrese baskın düzenlendi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda S.H. ve N.G. isimli kişilerin sahte içki üretmek amacıyla imalathane kurduklarını, ürettikleri sahte içkileri yılbaşı öncesi piyasaya süreceklerini tespit etti. Avcılar’daki depoya yapılan baskında damıtma makinelerinin yanı sıra orijinal boş şişeler, barkodlar ve etiketler ele geçirildi. Operasyonda markalı ürünlerin boş şişelerine doldurulmuş ve üzerlerine sahte barkod ile etiket yapıştırılmış 3 bin litre viski, 2 bin litre etil alkol, bin litre votka, 750 litre cin, 400 litre rakı ile alkol üretiminde kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan S.H. ve N.G. tutuklandı.

ÖLÜM SAYISI 49'A ÇIKTI

Yılbaşı öncesi yurdun bazı illerinden sahte içki nedeniyle art arda ölüm haberleri geliyor. Şu ana kadar İstanbul, Sivas, Gaziantep, Kahramanmaraş, Yalova, Erzincan, Aksaray, Mersin, Kocaeli, Zonguldak, Ankara, Antalya ve Muğla’da 49 kişi yaşamını yitirdi. En fazla ölüm ise İstanbul’da yaşandı. İstanbul Valiliği tedavi gören 5’i yabancı, 16 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiğini açıkladı.

Kocaeli'de 3 ton sahte içki ele geçirildi

 

Sahte içkiden ölüme Yargıtay’dan emsal karar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)