BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemsahibinden.com'da üst düzey atama----

sahibinden.com'da üst düzey atama

sahibinden.com'da üst düzey atama
13 Mart 2019 - 14:42 www.finansgundem.com

Nazım Erdoğan, sahibinden.com’un Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

sahibinden.com’un Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, 20 yıllık kariyeri boyunca alanında üst düzey görevlerde bulunan Nazım Erdoğan getirildi. Erdoğan, sahibinden.com’un Pazarlama Departmanı içerisinde yer alan Segment ve Gelir Yönetimi, İş Zekası, Online Pazarlama, Marka ve İletişim birimlerinden sorumlu olacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve aynı üniversiteden MBA derecesine sahip olan Nazım Erdoğan profesyonel kariyerine Aygaz’da başladı. Beko Elektronik ve Turkcell’de farklı birimlerde Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı ve Turkcell’de 3G lansmanında önemli rol aldı. Ardından BNP Paribas iştiraki TEB’de Dijital Bankacılıktan Sorumlu Müdür ve Direktör olarak çalışan Erdoğan, TEB’in dijital bankası CEPTETEB’in lansmanına liderlik eden ekipte yer aldı. Yurtdışında Alfa Bank’taki Bireysel ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevinin ardından son olarak BNP Paribas Cardif’te Pazarlama ve Dijitalden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olan Nazım Erdoğan evli ve 1 çocuk sahibi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)