BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞahenk'ten flaş hamle!----

Şahenk'ten flaş hamle!

Şahenk'ten flaş hamle!
05 Haziran 2015 - 21:30 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü İtalyan kozmetik markası Kiko, Doğuş Grubu ile ortak oluyor. Konu ile ilgili Rekabet Kurumu`na başvuruda bulunuldu.

Dünyaca ünlü İtalyan kozmetik markası Kiko, Doğuş Grubu ile ortak oluyor.

Konuya ilişkin taraflar Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunurken, açıklamada İtalya menşeili KIKO International S.r.L ve Doğuş Zhenfa Kozmetik Ticaret Anonim Şirketi’nin ortaklığında Türkiye'de kozmetik ürünlerinin toptan ve perakende satışı, pazarlaması ve diğer faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere ‘KIKO Kozmetik Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi’nin kurulması işlemi için başvuruda bulunulduğu bilgisine yer verildi.

18 YILDIR FAALİYETTE
1997 yılında kurulan İtalyan profesyonel kozmetik markası Kiko Milano, makyaj, yüz ve vücut bakım ürünleri alanında faaliyet gösteriyor. Kiko, ABD, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, İspanya ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu toplam 34 ülkede faaliyet gösteriyor. Kiko’nun ürün yelpazesinde 2 binin üzerinde ürün bulunuyor.

OCAKTA İLK ADIMI ATMIŞTI
Doğuş Grubu ocak ayında Zhenfa Limited ile kozmetik sektöründe faaliyet gösterecek ‘Doğuş Zhenfa Kozmetik Tic. AŞ’ adında ortak girişim şirketi kurmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)