BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞahenk yeni satışlar için görüşüyor----

Şahenk yeni satışlar için görüşüyor

Şahenk yeni satışlar için görüşüyor
08 Kasım 2017 - 11:41 www.finansgundem.com

Türk işadamı Ferit Şahenk, daha fazla varlık satımı üzere görüşmelerde bulunuyor

Türk işadamı Ferit Şahenk, restoranları, araba dağıtım işletmeleri, otelleri ve marinaları da dahil olmak üzere, Garanti Bankası'nın bir kısmını İspanyol bankası BBVA'ya satmasından bu yana yatırım yapmış olduğu varlıklarının bir kısmını satmak üzere görüşmelerde bulunuyor.

Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, İstanbul'da Salı günü düzenlenen bir konferansta, Doğuş Holding'in 2018 yılında bu varlıklardan biri veya daha fazlasının satışı üzerine yatırımcılarla anlaşma yapabileceğini belirtti.

Şirketin Doğuş Restaurant Entertainment and Management olarak da bilinen D.ream işletmesi, et lokantası zinciri Nusr-et ile yurtdışına daha fazla açılma planları yapıyor.

Akhan, "Restoran ve otel işletmelerimizi gelecek yıl büyütmek ve markalarımızı uluslararası müşterilere ulaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir08 Kasım 2017 14:57

    sevgili melih , siz olsanız bu ülkede bankacılık yapmak ister misiniz?

  • melih08 Kasım 2017 14:34

    koskoca duayen sanayicinin oğlu bütün babadan kalma düzeni lokanta işine çevirdi..sanayicilikte gelişeceğine lokanta işi tatlı geldi..halbuki strajik şirketleri satın alabilir ülkesine bu konuda çok faydalı olabilirdi..sanırız oda umudu kesti***