BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık çalışanlarına bir saldırı daha!----

Sağlık çalışanlarına bir saldırı daha!

Sağlık çalışanlarına bir saldırı daha!
30 Kasım 2020 - 21:55 www.finansgundem.com

Prof.Dr. Necmettin Ünal, Habertürk TV'de Teke Tek programında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ünal, hastanelerinde dün gece sağlık çalışanlarına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini kaydetti

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Necmettin Ünal, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Ünal, hastanelerinde sağlık çalışanlarına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini kaydederek şunları söyledi: "Dün gece saat 22.30'da bir hasta yakını beni arayıp, 'Necmettin Hocam, siz benim babamı nasıl bırakırsınız asistanlara niye burada değilsiniz' ifadelerini kullandı. Ama 32 yataklı yoğun bakım servisimizde 17 doktor var ki bunlardan 3'ü profesör.

Ben tabi başınız sağolsun dedim. Bir dakika sonra asistanlarım beni aradı hasta yakınları içeri girdiler diye. Hiçbir şey yapmayın kamerayla kayıt alın dedim. Kayıt aldılar arkadaşlar ama etik nedenlerle bunu paylaşmanın doğru olmadığı kanaatindeyim. Sonuçta içeri girdiler ve personelime hakaretler ettiler. Güvenlik görevlileri gelip bu kişileri çıkardı. Ettikleri hakaretler arasında 'benim babam benim covid değildi. Siz paranın peşindesiniz' gibi sözler vardı.

Olay adli mercilere intikal etti. Hasta ise apandisi patladığı için apar topar getiriliyor. Karnı apseyle dolmuş. Personelimiz kendilerini riske atıp hastayı ameliyata alıyor. Ameliyat sonrasında PCR testi yapılıyor ve testi pozitif çıkıyor. Yoğun bakıma aldık ama tüm ilave tedbirlere rağmen malesef çok üzüntülüyüz hastayı kaybettik. Daha sonra ise arkadaşlarımız hakaretlere uğradı."

Türkiye'de son 24 saatte 31 bin 219 yeni vaka tespit edildi

Erdoğan: Hafta sonları tam sokak kısıtlaması uygulanacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)