BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık çalışanlara iyi haber----

Sağlık çalışanlara iyi haber

Sağlık çalışanlara iyi haber
06 Şubat 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık çalışanları ile ilgili açıklamalarda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Slovakya ziyaretine katılan Sağlık Bakanı, TRT Haber'e yaptığı açıklamada; "sağlık çalışanlarımız mağdur olmayacak" dedi.
“SIKINTI YOK”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üç Avrupa ülkesini kapsayan turuna eşlik eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, TRT Haber'in sorularını cevaplandırdı.
Performansa dayalı ek ödeme sisteminin kalktığı ve sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılmayacağı yönündeki haberleri yalanlayan Sağlık Bakanı, sağlık çalışanlarına "o anlamda bir sıkıntıları olmasın" mesajı verdi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ben zaten gelmeden önce imzaladım. İşin prosedürü, 2005'te imzalanan 2012'ye kadar. Önümüzdeki günlerde o çözülecek yani orada bir sıkıntı olmaz." dedi.
GERİYE DÖNÜK ÖDEMELER
Sağlık Bakanı'ndan geriye dönük ek ödemelerin yapılacağı sinyali geldi.
Müezzinoğlu, "Sağlık çalışanlarımız bu anlamda mağdur olmayacak. O hakları hiçbir zaman kaybolmaz, neticede kazanılmış haktır. Bir ay sonra alıyorsa, bir ay sonra birikenle birlikte alacaktır" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)