BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık bakanından mutasyon uyarısı! Aşı olmayanlar arasında yayılacak----

Sağlık bakanından mutasyon uyarısı! Aşı olmayanlar arasında yayılacak

Sağlık bakanından mutasyon uyarısı! Aşı olmayanlar arasında yayılacak
17 Mayıs 2021 - 09:34 www.finansgundem.com

İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, katıldığı TV programında ilk olarak Hindistan'da tespit edilen mutasyona uğramış korona virüsü ile ilgili açıklama yaptı.

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, katıldığı TV programında korona virüsü salgını ile ilgili gelişmeleri ve verileri paylaştı.

Kademeli olarak normalleşme sürecine giren ülkenin sağlık bakanı olarak görevini sürdüren Hancock, Sky TV’den açıklama yaptı. Hancock, “Hindistan mutasyonu aşı olmayanlar arasında çok ciddi bir şekilde yayılacak” dedi.

Bugün normalleşme sürecine başlayan ülkede herkesin dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini söyleyen Hancock, “Biz herkesin dikkatli olmasını istiyoruz çünkü tekrar başa dönmek istemiyoruz. Yeni mutasyonlar açılma sürecindeki en büyük riskler. Aşı olmamış gruplar arasında bu çok hızlı yayılabilir” dedi.

Öte yandan BBC’den Andrew Marr’a da açıklama yapan Hancock, Hindistan mutasyonunun Birleşik Krallık’ta daha yoğun olacağını söyledi. Hancock, aşı olmanın büyük bir koruyuculuk sağladığını söylerken, “Burada vereceğim esas mesaj herkesin aşı olmasıdır. Eğer 38 yaşın üzerindeyseniz lütfen gidip aşı olun” dedi.

DSÖ’den 'mutasyon' açıklaması: Daha çok göreceğiz...

 

Samsun'da mutasyonlu virüsün yayılım hızı endişelendiriyor

 

Türkiye'de en çok görülen mutantlar! Türkiye mutantı var mı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)