BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı'ndan fotoğraflı uyarı: Hastalık yayılıyor----

Sağlık Bakanı'ndan fotoğraflı uyarı: Hastalık yayılıyor

Sağlık Bakanı'ndan fotoğraflı uyarı: Hastalık yayılıyor
07 Kasım 2020 - 09:15 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Koca, dün İstanbul'da hastaneleri ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Koca, İstiklal Caddesi’nde yürüyen kalabalığın fotoğrafını da ‘Hastalık yayılıyor’ başlığıyla paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İstanbul mesaisi devam ediyor.

Bakan Koca dün salgına karşı mücadelenin önemli merkezleri olan Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece devlet hastanelerini ziyaret ederek incelemede bulundu.

Koca, Twitter'dan da korona virüs salgınıyla ilgili paylaşım yaptı.

İstanbul'daki İstiklal Caddesi'nde yürüyen kalabalığın fotoğrafını paylaşan Bakan Koca, 'Hastalık yayılıyor' uyarısında bulundu.

14 YAŞINDA KORONA KURBANI

Sakarya’nın Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde astım-bronşit hastası Semir Şair, geçen hafta pazartesi günü rahatsızlanınca Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Korona virüs testi pozitif çıkan Semir tedaviye alındı.

Semir Şair, 3 gün sonra doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.

CADDE VE SOKAK KARANTİNASI

Salgın sadece İstanbul’da değil yurt genelinde de etkisini arttırarak devam ediyor.

Hatay’ın Antakya ilçesi Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, korona virüs vakalarının sık görüldüğü bazı mahallelerde karantina uygulanması kararı aldı.

Karar doğrultusunda Saraykent, Ovakent, Gazi, Esenlik, Gazi, Akevler, Akasya, Odabaşı, Altınçay mahallelerinde bazı sokak ve caddeler ile Madenboyu Mahallesi’nde 3 ev, 14 gün boyunca karantinaya alındı.

SAMSUN’DA ‘KRİTİK EŞİK’ UYARISI

Samsun Sağlık Müdürlüğü de kentte vaka sayılarının yeniden artışa geçtiğini duyurdu.

Özellikle Atakum ve Terme ilçelerinde ciddi bir artış olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Doktor Muhammet Ali Oruç, son iki hafta itibarıyla vaka sayılarının yüzde 40 arttığına dikkat çekti.

Samsun için ‘Kritik eşikteyiz’ uyarısı yapan Oruç, herkesi kurallara uymaya davet etti.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ DENETİMDE: ‘İNŞALLAH ATLATACAĞIZ’

Korona virüsün hızla yayıldığı İstanbul’da, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kent genelinde denetimlerini yoğunlaştırdı.

Sultanahmet’teki denetimlere katılan İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, başta restoran ve kafeler olmak üzere tüm esnafı maske, mesafe, hijyen ve kapanma saatleri konusunda uyararak, “İstanbul emniyeti tam kapasite korona virüsle mücadeleye devam ediyor. Daha yoğun denetim yapacağız. İstanbullular olarak bu salgını atlatacağız inşallah” dedi.

SANAYİDE MESAİYE KORONA AYARLAMASI

Kadıköy Bağdat Caddesi’ne kurulan denetim noktasında da vatandaşların ve sürücülerin sosyal mesafe kurallarına uyup uymadığı, maske takıp takmadığı denetlendi.

İstanbul Valiliği de organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşlarında mesai başlangıç ve bitiş saatlerinin 07.00-16.00 olarak düzenlendiğini duyurdu.

Mesai saati başlangıcının 07.00 olması kaydıyla fazla mesai veya vardiyalı çalışmalarda bitiş saatlerini belirleme yetkisi firmalara bırakıldı. 
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)