BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSağlık Bakanı Koca sosyal mesafeyi unuttu----

Sağlık Bakanı Koca sosyal mesafeyi unuttu

Sağlık Bakanı Koca sosyal mesafeyi unuttu
07 Kasım 2020 - 16:19 www.finansgundem.com

Artan korona vakalarıyla birlikte vatandaşları sürekli kurallara uymaya davet eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da yaptığı hastane ziyareti esnasında 10 kişiyle asansöre bindi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki yağdı.

Artan korona virüs vakalarının ardından sosyal medya hesabından sık sık fiziksel mesafenin olmadığı fotoğrafları paylaşan ve vatandaşları kurallara uymaya çağıran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tartışma yaratacak bir görüntüye imza attı.

Bakan Koca, dün Esenyurt Necmi Kadıoğlu Hastanesi’ni ziyareti esnasında asansöre yanındaki kalabalık grupla birlikte bindi. Sosyal mesafenin kalmadığı asansöre binme görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Bakan Koca, eleştirilerin hedefi oldu.

“HASTALIK YAYILIYOR” DİYE UYARMIŞTI

Dün İstanbul Beyoğlu’nda çekilen ve insan kalabalığını gösteren iki kareyi paylaşan Koca, ‘hastalık yayılıyor’ uyarısında bulunmuştu.

Bakan Koca akşam saatlerinde ise 6 Kasım’a ait korona verilerini açıklarken yine sosyal mesafe ve maske kuralını hatırlatmış paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: “Bugün tespit edilen 2.436 hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Sağlık hizmetinde bir güçlük yaşamamak için sağlık çalışanlarımıza dinlenecek zaman tanımalıyız. Bu ancak tedbirlere birlikte uymakla mümkün. Maske takın. Mesafenizi koruyun”

Korona kamu spotlarındaki ünlü oyuncu Kovid-19 oldu

Sağlık Bakanı'ndan fotoğraflı uyarı: Hastalık yayılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)