BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağanak ve fırtına İstanbul ile İzmir'de yaşamı felç etti----

Sağanak ve fırtına İstanbul ile İzmir'de yaşamı felç etti

Sağanak ve fırtına İstanbul ile İzmir'de yaşamı felç etti
13 Ocak 2021 - 00:03 www.finansgundem.com

Meteoroloji'nin sarı uyarı yaptığı illerde fırtına ve yağışlar etkili olmaya başladı. İstanbul'da şiddetli fırtına asırlık ağacı devirdi. İzmir'de yaklaşık bir saat süren sağanak nedeniyle caddeler göle döndü, evleri ve işyerlerini su bastı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı uyarı yaptığı İstanbul ve İzmir'de kuvvetli fırtına ve sağanak yağışlar etkili oldu. İzmir'de su baskınları yaşanırken İstanbul'da asırlık ağaç yola devrildi. 

İZMİR'DE YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

İzmir'in Buca, Karabağlar, Gaziemir, Konak, Bornova, Balçova, Karşıyaka, Çiğli, Narlıdere ilçeleri ve çevresinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte akşam saatlerinden itibaren yer yer şiddetini artıran sağanak, bazı sokaklarda su birikintilerine neden oldu.

Konak'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi önündeki alt geçit su baskını nedeniyle trafiğe kapandı.

Buca'da Gaziosmanpaşa ve Özbekistan caddelerinin kesiştiği noktada su akıntısına kapılan bir kadın, bölgedeki bekçiler tarafından kurtarılarak polis aracıyla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Aynı ilçedeki Gediz ve Gürçeşme semtleri ile 3533 Sokak ve çevresinde de şiddetli yağış nedeniyle su taşkını yaşandı.

Karşıyaka'ya gidiş yönünde Altınyol'un bazı noktalarında, Karabağlar'ın Yeşillik Caddesi'nde derin su birikintileri oluştu.

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, ihbarlar üzerine kentin çeşitli noktalarına sevk ediliyor.

BEŞİKTAŞ'DA ASIRLIK ÇINAR AĞACI DEVRİLDİ

İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren olumsuz hava şartları etkili oldu. Beşiktaş'ta asırlık çınar ağacı yola devrildi. Büyük bir gürültüyle yola devrilen ağaç, itfaiye ve belediye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı. Ağacın devrilmesi sırasında yolda kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ ARTIRDI

İstanbul'da ağaçları deviren kuvvetli fırtınanın ardından sağanak yağış aşladı. 

Şiddetli yağış nedeniyle Silivri'de Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Şerif Sokak'ta su birikintisi oluşurken bazı dükkanları da su bastı.

İş yerini su basan esnaf Ümit Şeral, İSKİ'ye çağrıda bulunmak istediğini ifade ederek, "Yağmur yağdığı zaman iş yerlerimiz, dükkanlarımız bu hale geliyor. Esnafa kulak versinler, halimizi görüyorsunuz iki saattir yağan yağmur iş yerlerimizi bu hale getirdi. Cadde ve sokaklar felç olmuş bir halde yetkililerden gerekeni yapmalarını rica ediyorum." dedi.

Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şahin kus13 Ocak 2021 13:23

    Yagmur yağsa bir türlü yagmasa bir türlü,sen alt yapının iyi yapmazsan her zaman bu durumu yaşarsın,zaten her yıl aynı durumu yaşıyorlar hiçbir ders almıyorlar, bu sene gereken önlemleri düzeltmeleri yapalım demiyorlar ondan sonra yağmuru sucluyorlar