BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSağanak seçimi vurdu!----

Sağanak seçimi vurdu!

Sağanak seçimi vurdu!
07 Haziran 2015 - 18:46 www.finansgundem.com

Bursa’da aşırı yağışlardan dolayı okulun 3 metrelik duvarı çökerken, oy kullanmaya gelen 50 kişi okulda kurtarılmayı bekliyor.

Bursa'da, oy sayım işlemi yapılan bir okulun istinat  duvarının sağanak nedeniyle çökmesi ve çevredeki derenin taşması sonucu yaklaşık  100 araç hasar gördü.
Alınan bilgiye göre, şiddetli yağış yüzünden merkez Yıldırım ilçesi  Fidyekızık Mahallesi'ndeki Fidyekızık İlkokulunun istinat duvarı çöktü. Oy sayımı  sırasındaki olay nedeniyle sandık görevlileri binada mahsur kaldı. 
 Olay yerine İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir  Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), itfaiye ile sağlık ekipleri sevk  edildi. 
Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, duvarın çöktüğü alandaki yolu  açmaya çalışırken üst bölümde bulunan derede taşkın meydana geldi. Suların  yoldaki araçları sürüklemesi dolayısıyla 100'e yakın araçta zarar oluştu. Okulun içinde de su baskını yaşandığından alt kattaki oy sandıkları  üst kata çıkarıldı. Ekiplerin yolu temizleme çalışmaları ve sandık görevlilerinin oy sayım  işlemi sürüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)