BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSadri Şener'den flaş açıklama----

Sadri Şener'den flaş açıklama

Sadri Şener'den flaş açıklama
07 Mayıs 2013 - 18:30 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı

Trabzonspor Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Başkan Sadri Şener, sözlerine Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın hayatını kaybetmesi sonucu üzüntü yaşadığını dile getirerek başladı, "Bursaspor’un başkanı değerli arkadaşım İbrahim Yazıcı’nın vefatına çok üzüldük. Ailesi ve Bursapor camiasına sabırlar diliyorum. Unutulmayacak başkanlardan biriydi" diye konuştu. Trabzonpor’da en uzun süre yöneticilik yapanlardan biri olduğunu belirten Başkan Şener, şöyle devam etti:
"ADAY DEĞİLİM"
"Başkanlıkta 6'ncı senem doldu. 22 sene önceki başkanlık dönemimde var. Şu anda Trabzonspor’da en uzun süre yöneticilik yapmış bir insanım, bundan onur ve gurur duyuyorum. Ancak bunun getirdiği yorgunluk ve problemler ile bir takım saha sonuçlarının etkisiyle olağanüstü kongre kararı aldık. Bazı arkadaşlar bunu, ‘seyircinin gazını alma olarak’ işlese de öyle değil. Genel kurul olacak ve ben bu genel kurulda aday değilim."
"BENİMLE GÖRÜŞEN HİÇ BİR BAŞKAN ADAYI OLMADI"
Başkan aday olanların kendisini aramadığını açıklayan Başkan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
"5-6  aday çıkmış. Bunlara bir taraftan üzülüyorum, bir taraftan da seviniyorum. Seviniyorum; çünkü kulübümüz sahipsiz kalmayacak. Trabzonspor başkan adaylığına böyle pat diye balıkla atlamaları da beni birazcık da üzüyor. Benimle görüşen hiçbir başkan adayı olmadı. Bu süreç içerisinde kırdığım insanlar olmuşsa onlardan da özür diliyorum. Bunu sinirlilik anıma versinler. Büyükler bazen sever bazen döver, öyle algılayın. Hiçbir zaman sizlere kin gütmedim."
FARUK ÖZAK’A TEŞEKKÜR
Siyasetçilere göndermede bulunan Başkan Şener, sözlerine şöyle devam etti:
"Trabzonspor büyük bir camia, daha da büyüyerek devam edeceğini inanıyorum. Siyasetçi arkadaşlarımızın bu işlerden biraz uzak durmalarını ümit ederdim ama maalesef onların da işin içinde olduğunu duyuyorum. Bu arada sevmeyenler de var ama sevmek zorundalar. Sayın Faruk Özak’a kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum."
"HAKKINIZI HELAL EDİN"
"Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim yarışında kırıcı olmamalarını istiyorum. Sadece yaptıkları projeleri anlatsınlar" diyerek sözlerini sürderen Başkan Şener, şöyle dedi:
"1461 Trabzon, Akyazı, HES ve şikede beraat etmemiz gibi yeni projeler anlatmaları istiyorum. İlk başı bu işin çok zevklidir. Hep Trabzonspor’un menfaatine çalışsınlar. Hepsiyle eşit mesafede olmaya çalışsınlar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Ben hepinize ediyorum. Benim yoktur ama sizin vardır. Artık inşallah özel hayatta karşılaşır, güler sohbet ederiz."
1461 TRABZON SATILMAYACAK
Başkan Şener, 1461 Trabzon’’un satılıp-satılmayacağı yönündeki bir soruyu da, "1461 Trabzon play off'da daha garanti değil. Bu sonuçlardan sonra satmak veya birine devretmeyi de zaten düşünmüyordum. Trabzonspor’un bahsedilen alt yapısı olarak bu sene de dursun. Acelemiz yok."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)