BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri'den şok Emre fırçası!----

Sabri'den şok Emre fırçası!

Sabri'den şok Emre fırçası!
11 Mart 2015 - 07:21 www.finansgundem.com

Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu'na "kaptan" diye hitap eden arkadaşlarına kızd

Galatasaray’ın emektar futbolcusu, itirazlarda, “Tamam kaptan” diyerek Emre’yi yatıştıran sarı-kırmızılılara çıkıştı, “Yazık... Bir derbi oynuyoruz. Bütün provokasyonların içinde olan adama ‘kaptan’ demek ne oluyor? Emre kimin kaptanı ki Galatasaray forması giyenler kaptan diye çağırıyor” ifadesini kullandı.

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanından yine eli boş dönerken, derbinin sarı-kırmızılılara yansıması da dikkat çekiciydi. Bunlardan en ilginci ise Sabri Sarıoğlu’nun, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’na saygı gösteren futbolculara yaptığı çıkıştı.

Derbide inişli çıkışlı bir grafik çizen Sabri Sarıoğlu’nun, Belözoğlu’na saha içinde saygı gösterilmesine çok sert tepki verdiği belirtildi. Galatasaraylı futbolcuların, Emre’nin her itirazı veya yapılan faul sonrası “Tamam kaptan” diyerek Emre’yi sakinleştirmeye çalışmasına çok kızan Sabri’nin, tepkisini, “Bir Fenerbahçe forması giymediğiniz kaldı! Yazık... Bir derbi oynuyoruz, bütün provokasyonların içinde olan adama ‘kaptan’ demek de ne oluyor? Emre kimin kaptanı ki Galatasaray formasını giyenler ‘kaptan’ diye çağırıyor” sözleriyle ortaya koyduğu öğrenildi.

Hedef Selçuk mu?

Galatasaray’da Sabri’nin bu sözleri ile kimi hedef aldığı ise merak ediliyor. Eski kaptanın, arasının iyi olmadığı yeni kaptan Selçuk İnan’ı işaret ettiği de sarı-kırmızılılar arasında konuşuluyor. Bu arada Selçuk İnan, derbiden sonra Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan takım otobüsü yerine ticari taksi ile ayrılmayı tercih etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)