BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri affedildi, Florya'da OHAL ----

Sabri affedildi, Florya'da OHAL

Sabri affedildi, Florya'da OHAL
28 Ekim 2014 - 00:10 www.finansgundem.com

G.Saray yeni yönetimi radikal tedbirler aldı. Sabri Sarıoğlu affedildi, Futbolcuları Kasımpaşa maçına kadar Florya'da kampa alma kararı verildi

Galatasaray'ın yeni yönetimi futbol takımındaki kötü gidişe son vermek için radikal tedbirler aldı. 3.5 aydır kadro dışı olan Sabri Sarıoğlu'nu affeden yönetim, cuma günkü Kasımpaşa maçına dek futbolcuları Florya'da kampa almaya karar verdi.

Galatasaray'da, Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Yarsuvat ve arkadaşları görev dağılımının ardından, futbol takımının durumunu görüştü.

Peş peşe oynadığı Dortmund ve Başakşehir maçlarını 4-0'lık skorlarla kaybeden futbol takımının ancak 'radikal' tedbirlerle düzeleceği görüşünde birleşen yönetim kurulu, sert tedbirler aldı.

Başakşehir maçının ardından bugün izin yapan sarı kırmızılı takım, cuma günü oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasına dek kampa alınacak. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa alınacak olan Galatasaraylı futbolcular, özel bir durumları olmadığı taktirde bu süreçte tesislerden dışarı çıkamayacak. 
Antrenman dışındaki bütün vakitlerini Florya'da geçirecek olan sarı kırmızılı futbolculara bu karar, akşam saatlerinde SMS'le iletildi.

SABRİ SARIOĞLU AFFEDİLDİ

Galatasaray Yönetim Kurulu bu konunun ardından, 3.5 aydır kadro dışı olan kaptan Sabri Sarıoğlu'nun durumunu görüştü. Futbol takımının yeni sorumlusu Abdurrahim Albayrak'ın raporu doğrultusunda tecrübeli futbolcunun affedilmesine karar verildi. Sabri, yarından itibaren A takımla birlikte çalışmalara başlayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)