BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak----

Sabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak

Sabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak
04 Ekim 2018 - 13:36 www.finansgundem.com

3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Serdar Ünsal, 3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’yle ilgili yaptığı sunumda, projenin son durumuyla ilgili bilgiler verdi.

Tünelde yapılacak hızlı metronun İstanbul metrolarının yaklaşık 3’te 2’siyle bağlantısının olacağını belirten Ünsal, “Yapımı devam eden hatların tamamlanmasıyla Sabiha Gökçen Havaliman’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 45 dakikada 3. Havalimanı’na ulaşabilecek” dedi. Ünsal’ın verdiği bilgiye göre ekspres seferlerin de düzenlenebileceği Gayrettepe-İstanbul Yeni Havilamanıhattında, “düşük mesafeye düşük ücret, uzun mesafeye yüksek ücret” düzenlemesi de yapılabilecek. (Eray Görgülü/Hürriyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)