BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSabancı'nın 50 milyon dolarlık yazlığı----

Sabancı'nın 50 milyon dolarlık yazlığı

Sabancı'nın 50 milyon dolarlık yazlığı
14 Mart 2016 - 09:10 www.finansgundem.com

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırıp, yazlık olarak kullanacak

İş Kadını Dilek Sabancı, 2013 yılında armatör Ekin ve Pekin Baran kardeşlerin miras kavgası nedeniyle satışa çıkan Yeniköy'deki Baran Yalısı'nı satın almıştı. Muhteşem Boğaz manzarasına sahip 934 metrekarelik 3 katlı, 15 odalı ve 8 banyolu görkemli yalı için Sabancı 50 milyon dolar ödemişti.

DÖRT YALISI OLDU

Geçen yıl tadilata giren yalıda inşaat bitti. Dilek Sabancı bu mülkte sadece yazları kalmaya karar verdi. Ünlü iş kadını, kışları ise Metrocity'deki rezidansı kullanacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Sabancı Ailesi, yalı tutkunu ailelerin başında geliyor. Baran Yalısı ile Sabancı Ailesi 16'ncı, Dilek Sabancı ise dördüncü yalısına sahip olmuştu.

Bülent Cankurt/Sabah

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)