BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSabancı'dan istifa açıklaması!----

Sabancı'dan istifa açıklaması!

Sabancı'dan istifa açıklaması!
18 Şubat 2014 - 15:55 www.finansgundem.com

Ali Sabancı, patronlar kulübünden ayrıldığı haberlerine yanıt verdi

Hükümet-TÜSİAD gerilimi devam ederken Ali Sabancı'nın patronlar kulübünden ayrıldığı haberleri de gündeme gelmişti. Sabancı, “Çok önceden olmuş bir şeyin neden şimdi devreye girdiğini anlayamıyorum. Daha fazla bir bilgi üretemiyorum, çok şaşkınım” dedi.

Bilkent Üniversitesi öğrencileriyle ‘Girişimcilik’ panelinde bir araya gelen Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, çıkışta soruları cevapladı.

Sabancı, TÜSİAD üyeliğini bırakmasının yeni bir habermiş gibi sunulmasına şaşırdığını ifade ederek, "Yani benim TÜSİAD’tan ayrılığım yeni değil ki! 12 Şubat 2013 tarihinde ben istifa mektubumu verdim. Her şey bu kadar açıkken neden bu istifa şimdi gündeme getirildi, şaşkınlık içindeyim. Gerekiyorsa TÜSİAD’a bakın istifa mektubumun tarihine bakın. Tarihi bu kadar eski olan bir olayın neden bugün tartışıldığını anlamış değilim" şeklinde konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SABANCIYA22 Şubat 2014 00:58

    bir zamanlar brısa grevdeydi... umutmadık orada söylenen tehdıtleri... size de sıra gelecek devran dönecek... ülkenin varlıkları asıl sahıplerine gidecek ...

  • YAĞDANLIKÇILAR.18 Şubat 2014 19:04

    BU söylentiler gündemi değiştirmek değilnasılsa başbakan KOÇ gurubunun üzerine giderken sizlerede el altından marmara bölgesinin elektirik ihalesini aldınız sizler çıkarlarınız uğruna demekki bu ülkede yapmayacağınız iş yoktur.neden koça destek çıkmadınız erdoğanın yaptığı hatalarıda neden yüzüne karşı söylemiyorsunuz nedeni çıkarlarınıza ters düşmesi merak etmeyin gün gelir akp diye birşey kalmaz ama zaman gelir sabancı holding diye birşeyde kalmaz insanların tepkilerini üzerinize almayın bu millet şuanda can çekişiyor eğer son demine gelirse karşısına kim çıkarsa çıksın bu millet kimseyi tanımaz.olan sizlere olur.

  • GÜNDEM18 Şubat 2014 16:12

    ADAM HAKILI. GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN HERŞEYİ YAPIYORLAR.