BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSabancı VIP odada kavga çıkardı----

Sabancı VIP odada kavga çıkardı

Sabancı VIP odada kavga çıkardı
06 Ağustos 2021 - 09:14 www.finansgundem.com

Kuruçeşme’deki lüks bir eğlence mekanında tuvalet sırası bekleyen Sabancı, bir VIP odaya girdi. Odada eğlenen şahsın koruması olan polis memuru, genç adamı dışarı çıkması için uyardı. İddiaya göre Sabancı ile koruma arasında kavga çıktı.

Ali Sabancı'nın oğlu Emrecan Sabancı, Kuruçeşme'deki lüks bir eğlence mekanında bir koruma görevlisiyle birbirine girdi. Sabancı, olay yerine gelen polise direnince karakola götürüldü.
Sabah'ın haberine göre Sabancı ailesinin veliahtı, Ali Sabancı'nın oğlu Emrecan Sabancı, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir mekana gitti. İddiaya göre mekanda tuvalet sırası bekleyen Sabancı, bir VIP odaya girdi. VIP'de eğlenen kimliği belirsiz şahsın koruması olan polis memuru, genç adamı odadan çıkması için uyardığında ise taraflar arasında tartışma çıktı. Olay bir süre sonra arbedeye dönüştü.

KARAKOLDA İFADE VERDİ

Koruma görevlisi, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale etmek isterken, Sabancı kendisini ihbar eden polis memuruna mukavemet gösterdi. Bu sırada Sabancı, polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Sabancı'nın torununu denize atan Marcus'un başı dertte!

 

Mülteci tartışmalarına Arzu Sabancı da katıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)