BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem‘Sabancı Oscar’ı Teknosa’nın oldu----

‘Sabancı Oscar’ı Teknosa’nın oldu

‘Sabancı Oscar’ı Teknosa’nın oldu
30 Nisan 2013 - 07:39 www.finansgundem.com

Sabancı Altın Yaka Ödülleri’ni kazananlar, ödüllerini aldı

Sabancı Topluluğu şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla dördüncü kez gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri’ni kazananlar, ödüllerini aldı. Sabancı Altın Yaka Ödülleri, 6 farklı kategoride sahiplerini buldu.
Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde büyük ödül olan Değer Yaratan kategorisinde Teknosa birincilik alırken, Pazar Odaklılık’ta Brisa, İnsana Yatırım’da Akçansa ödülün sahibi oldu.
Birey ya da ekiplerin yarıştığı kategorilerde ise Verimlilik’te Sasa, İnovasyon’da Kordsa Global, Sinerji’de ise bireysel alt kategoride Enerjisa, kurumsal alt kategoride Akçansa, Çimsa ve Kordsa Global ödüle layık görüldü.
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Sabancı Topluluğu olarak sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da ödül almaya alışmış bir grubuz” dedi. “2009 yılına geldiğimizde (krizle mücadelenin bir yolu olmalı) diye düşündük” diyen Sabancı şöyle devam etti:
“Tekrar silkelenmeliyiz, yeni bir hamle, yeni bir heyecan bulmalıyız fikri vardı. Kendi ödülümüzü, ‘Oscar’ımızı yaparız dedik. Bu ödül Sabancı Topluluğu’nun kendi ödülüdür.”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)