BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSaba Tümer: David Beckham'la aynı yatakta yattım----

Saba Tümer: David Beckham'la aynı yatakta yattım

Saba Tümer: David Beckham'la aynı yatakta yattım
09 Şubat 2020 - 17:03 www.finansgundem.com

Sunucu Saba Tümer, yaptığı açıklamayla sosyal medyayı salladı. Daha önce David Beckham'ın Duha'da kaldığı otele tatile giden Tümer, Beckham’la tesadüfen aynı yatakta yattığını açıkladı.

Kahkahalarıyla tanınan Saba Tümer, Katar'ın başkenti Doha'ya tatile gitti. Seyahat dönüşünde, Beckham’la tesadüfen aynı yatakta yattığını öğrenen Tümer, sosyal medya hesabından paylaştığı son videosunda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Saba Tümer, o anları anlattığı videoda şu sözleri söyledi:

"Doha'dan ayrılıyoruz. Çok güzel bir seyahat geçirdik. Tam odaya doğru gelirken öğrendim ki David Bechkam buradaymış ve bu odada kalmış. Yani anlayacağınız ben David'in yattığı yatakta yatmışım ve 3 gündür bunun farkında değilim. Tam gider ayak söylenir mi bu insana"

'Bu bizim ikinci karşılaşmamız'

Eski futbolcu David Bechkam'la Maldivler'de de benzer bir tesadüf yaşadığını anlatan Tümer, "Bu bizim ikinci karşılaşmamız. Daha önce Maldivler'e gittiğimde David otelden çıkmış ben girmişim. Hatta aynı odada kalmışız" diye konuştu.

'Adam evli'

Üçüncü karşılaşmalarında David'i yakalayacağını söyleyen sunucu, "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde yakalar diyeceğim ama onu da diyemiyorun çünkü adam evli, o yüzden ona buradan 'Ama evlisin' şarkısını gönderiyorum" sözleriyle kahkahalara boğuldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yücel kurt11 Şubat 2020 10:19

    Yazıklar olsun

  • Hüseyin YILDIRIM10 Şubat 2020 16:53

    Bu haberin böyle ekonomi ağırlıklı bir sitede yer almasının haber değerini doğrusu merak ediyorum.Böyle bir haberin ülke magazin dahi gündeme taşınmasının da ülkemiz için önemli bir kayıp oluşturmayacağı düşüncesindeyim.Sanırım bu haberle birlikte  borsa ve döviz olumlu ya da olumsuz da etkilenmeyecektir.Bu yorum ve düşüncemi yayımlayacağınız konusunda da doğrusu merak ediyorum.Gelecek nesiller bu tür haberlerle meşgul edilmemeli,daha güncel konularımız var.

  • eselim10 Şubat 2020 16:28

    Yatağı satın alsaydınız dermişim. :o) 

  • sarp kaan oran10 Şubat 2020 08:55

    bu habere tepki fiyatlaması geleceğini düşünüyoruz bist 100 115 lere çekilebilir.

  • Emrah09 Şubat 2020 21:22

    Yahu kısa boylu bayansın sana mı bakacak?derler ya davul dengi dengine diye doğru sözdür halk arasında söylenen.

  • ali haydar dönmez09 Şubat 2020 18:26

    haber mi bu :(