BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSaatler ne zaman ileri alınacak?----

Saatler ne zaman ileri alınacak?

Saatler ne zaman ileri alınacak?
24 Mart 2014 - 07:40 www.finansgundem.com

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatler 31 Mart Pazartesi günü saat 03.00'dan itibaren bir saat ileri alınacak

30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler nedeniyle yaz saati uygulaması bu yıl 1 gün gecikmeli başlayacak. Bakanlar Kurulunun 16 Şubat tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararı doğrultusunda mart ayının son günü yaz saati uygulamasına geçilecek.

Buna göre, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatler 31 Mart Pazartesi günü saat 03.00'dan itibaren bir saat ileri alınacak. Saatler 26 Ekim Pazar günü saat 04.00'dan itibaren de bir saat geri alınacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakanlar Kurulu'nun vatandaşların seçim zamanında saat değişikliğinden etkilenmemesini düşünerek böyle bir karar aldığını belirterek, "Belki 1 saatten dolayı herhangi bir partinin oy kaybına sebep olmaksızın bu gerçekleştirilmiş olacak" değerlendirmesinde bulunmuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)