BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSaadet Partisi'nden flaş ittifak açıklaması----

Saadet Partisi'nden flaş ittifak açıklaması

Saadet Partisi'nden flaş ittifak açıklaması
13 Kasım 2018 - 17:31 www.finansgundem.com

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "(Yerel seçimlerde ittifak) Genel prensibimiz bütün il, ilçe ve beldelerde adaylarımızı çıkarmaktır.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığında yaptığı konuşmada,  Türkiye'nin 2019'da yapılacak seçimlere adım adım yaklaştığını söyledi.

Yerel seçimlerin en az genel seçimler kadar önemli olduğunu belirten  İriş,  "Bizim kültürümüzde belediye başkanı 'şehreminidir'. Her yönden güvenilir  insan olmalıdır. Şehirlerimiz bizlere emanettir. Bir ömür geçirdiğimiz  şehirlerimiz, mimarisiyle, cadde ve sokaklarıyla, yeşillik ve güzellikleri ile  hayatımızı devam ettirdiğimiz yerlerdir." dedi. 

Türkiye'deki her şehrin önemli olduğunu belirten İriş, "Sayın  Cumhurbaşkanının ifade ettiği gibi 'Her biri diğerinden güzel eserlerimizle  donatarak içinde ruhumuzu özgür bıraktığımız yerler olmalıdır. Peki, bugün böyle  mi? Yine Cumhurbaşkanının ifadesi ile 'Şehirlerimiz çirkinliklerin kuşatması  altında sadece ruhumuzun değil, bedenimizin de zindanlarına dönüştü. Gönüller  çoraklaştı, çölleşti karardı' diyor. Peki bu hale nasıl geldik, nasıl gelindi?"

İriş, hem yerel hem de genelde sorumluluk taşıyanların bu konuda  şikayet hakkı olmadığını, şehirlerin güzelleşmesi için ellerinden geleni yapması  gerektiğini kaydetti.

Bir gazetecinin "Yerel seçimlerde ittifak yapacak mısınız?" sorusuna  İriş, "Genel prensibimiz bütün il, ilçe ve beldelerde adaylarımızı çıkarmaktır.  İstisnai yerlerde farklı işbirlikleriyle şartlar uygun olursa bizim çizgimizi  bozmayacak şekilde olursa yapılabilir. Çok katı değiliz yani." şeklinde yanıt  verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)