BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’dan Türkiye’ye 3 tane Ka-32 helikopteri----

Rusya’dan Türkiye’ye 3 tane Ka-32 helikopteri

Rusya’dan Türkiye’ye 3 tane Ka-32 helikopteri
08 Temmuz 2019 - 17:53 www.finansgundem.com

Rus helikopter üretim firması ‘Vertoleti Rosii’ Genel Müdürü Andrei Boginsky, şirketin, 2018 yılında Türkiye'ye 3 adet Ka-32A11BC çok amaçlı helikopterin üretimi için imzalanan sözleşmeyi yerine getirdiğini açıkladı.

Rus haber ajansı Regnum’da verilen bilgiye göre, Andrei Boginsky: “Türkiye'ye 3 Ka-32 helikopterinin gönderilmesi için yapılan sözleşme gereği bu yıl siparişi gerçeklştirdik’’. Boginsky açıklamasında yeni siparişler için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Türkiye tarafından Ka-32 Helikopterleri alım anlaşması geçen sene Şubat ayında yapılmıştı. Ka-32 çok maksatlı helikopterler olarak biliniyor. Ka-32’ler arama kurtarma, yüksek montaj çalışmaları, yangın söndürme, yük taşıma, hasta ve yaralı tahliye, devriye ve özel operasyonlara destek amaçlı kullanılıyor. Günümüzde ise Rusya dışında Kanada, İspanya, Portekiz, İsviçre, Çin, Güney Kore ve Endonezya'da yoğun şekilde kullanılıyor. (Haberrus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)