BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Türkiye çağrısı----

Rusya'dan Türkiye çağrısı

Rusya'dan Türkiye çağrısı
19 Şubat 2016 - 18:52 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı, BM'yi Türkiye'nin Suriye'ye olası bir operasyon açıklamaları üzerine bugün toplantıya çağırmayı düşündüklerini açıkladı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ni Türk hükümetinin Suriye'ye olası bir kara operasyonu konusundaki açıklamalarını ele almak üzere bugün toplantıya çağırmayı düşündüklerini açıkladı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Rusya'nın Suriye'nin egemenliğini zayıflatan hareketlere son verilmesini talep eden bir BM Güvenlik Konseyi kararını gündeme getirmeyi planladığını da söyledi.

RUSYA'NIN 'İSRAİL' RAHATSIZLIĞI
Öte yandan Haaretz gazetesi, Rusya’nın, son zamanlarda yaşanan Türkiye-İsrail yakınlaşmasından rahatsız olduğunu bildirdi.

Gazete, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un bu rahatsızlığı, Moskova’daki görüşmede İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold’a ilettiğini yazdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)