BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan tartışma yaratacak Suriye iddiası----

Rusya'dan tartışma yaratacak Suriye iddiası

Rusya'dan tartışma yaratacak Suriye iddiası
17 Nisan 2018 - 22:01 www.finansgundem.com

Rusya, kimyasal saldırı düzenlendiği iddia edilen Duma'da muhaliflere ait kimyasal silah laboratuvarı bulunduğunu açıkladı

Suriye’nin Doğu Guta bölgesine Duma kentinde 7 Nisan günü sivillere yönelik kimyasal silah kullanıldığı iddiaları ABD ile Rusya'yı savaşın eşiğine getirirken, Moskova’dan da tartışma yaratacak bir iddia geldi. Rusya Savunma Bakanlığı yayın organı “Zvezda” kanalı, Duma’da muhaliflere ait bir kimyasal silah laboratuvarı bulduklarını öne sürdü.

Hürriyet'ten Nerdun Hacıoğlu'nun haberine göre, Rusya Radyasyon, Biyolojik ve Kimyasal Silahlarla Mücadele Birimi’nden Aleksander Radiyonov “Zvezda” ekranlarından, Duma’da bir binanın bodrum katında laboratuvar keşfettiklerini söyledi.

Radiyonov, “Bodrum katındaki bulgular arasında 3-4 çeşit kimyasal bileşim tespit ettik. Bunlar İprit türü kimyasal silahın üretiminde kullanılıyor. Aynı yerde klor dolu fıçılar da bulduk. Bu fıçılardaki klorun kimyasal saldırı mizanseni için kullanılmış olabileceğini düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)