BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan NATO'ya: Doğrudan bir çatışmaya yol açabilir!----

Rusya'dan NATO'ya: Doğrudan bir çatışmaya yol açabilir!

Rusya'dan NATO'ya: Doğrudan bir çatışmaya yol açabilir!
23 Mart 2022 - 12:11 www.finansgundem.com

Kiev yönetiminin sürekli pozisyon değiştirmesi nedeniyle Ukrayna ile müzakerelerin zora girdiğini belirten Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir" dedi.


Lavrov açıklamalarında "Ukrayna'ya barış gücü göndermek, Rusya ile NATO arasında doğrudan bir çatışmaya yol açabilir" ifadelerini kullandı. Lavrov ayrıca Ukrayna ile görüşmelerin zorlu olduğunu, Kiev'in sürekli pozisyonunu değiştirdiğini dile getirdi.

Lavrov açıklamasında ayrıca "Suçu ve suçluyu belgelemek BMGK'nın görevidir. Biz bu konu ile ilgili baya endişeliyiz. Her iki tarafından da düşüncesini bilmeliyiz. Uluslararası kuralların ihlal olmaması için harekete geçmeliyiz. Sadece kendi çıkarlarımız çerçevesinde değil her iki tarafı da düşünmeliyiz" ifadelerine yer verdi.

Polonya geçtiğimiz hafta Ukrayna'ya uluslararası barış gücü misyonu gönderilmesi ve savunması için gerekli araçların verilmesi gerektiğini açıklamıştı.

AB 5 bin kişilik acil müdahale gücü kuruyor!

 

Rus ordusu yüzde 10 küçüldü

 

ABD Rusya'ya yeni yaptırım paketi hazırlıyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)