BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan İsviçre'ye nota----

Rusya'dan İsviçre'ye nota

Rusya'dan İsviçre'ye nota
20 Ekim 2015 - 20:07 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsviçre Büyükelçiliğine nota verdi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Dairesinden yapılan  açıklamada, İsviçre'ye giden Rusya Meclis Başkanı Sergey Narişkin'i taşıyan  uçağın İsviçre ordusuna ait bir savaş jeti tarafından taciz edilmesinin şiddetle  kınandığı konusunda İsviçre Büyükelçiliğine nota verildiği bildirildi. 

Açıklamada, İsviçre'de bazı kesimlerin, olayı "misafirperverlik örneği  olarak Rus uçağına refakat edildiği" şeklinde standart bir süreç gibi sunma  girişimlerinin inandırıcılıktan uzak olduğu ve bu tür adımların her durumda  önceden bildirilmesi gerektiği vurgulandı. 

133. Parlamentolararası Birlik Genel Kuruluna katılmak üzere  Cenevre'ye giden ve Narişkin ile beraberindeki heyeti taşıyan uçak, 19 Ekim'de  Fransa ile İsviçre'nin ortak hava sahasında bir savaş uçağı tarafından taciz  edilmişti. Savaş uçağının önce Fransa'ya ait olduğu sanılarak Fransa Büyükelçisi  Rusya Dışişleri Bakanlığına çağrılmış, ancak savaş uçağının İsviçre'ye ait olduğu  belirlenmişti. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)