BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan İsveç ve Finlandiya'ya tehdit: Ciddi sonuçları olur----

Rusya'dan İsveç ve Finlandiya'ya tehdit: Ciddi sonuçları olur

Rusya'dan İsveç ve Finlandiya'ya tehdit: Ciddi sonuçları olur
25 Şubat 2022 - 23:17 www.finansgundem.com

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmesinin 'ciddi askeri ve politik sonuçları olacağını' söyleyen Rusya'nın açıklamalarına yanıt, ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi

Rusya'nın Ukrayna işgali dün resmen başladı. TASS haber ajansının haberine göre, Rus Ordusu Kiev'in yakınındaki havaalanını kontrol altına alırken, kentte sirenler çalmaya başladı. Ukrayna’nın Çernigov şehrindeki Ukrayna istihbarat binası bombalanırken, bina saldırı sonrası alev aldı. Ayrıca Kiev'in belediye başkanı Vitali Klitchko, kentin kuzeyinde bulunan bir elektrik santralinin yakınlarında 6 patlamanın olduğunu duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kiev'in Moskova ile görüşmeyi reddettiğini açıkladı.

Savaş devam ederken Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya katılmasının sonuçları olacağı uyarısında bulundu. ABD Dışişleri Bakanlığı ise, "NATO'ya katılmak isterlerse İsveç ve Finlandiya'ya kapılar açık" açıklamasını yaptı.

“CİDDİ ASKERİ VE POLİTİK SONUÇLARI OLUR”

Zaharova, “Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya katılımı, Rusya'nın yanıt vermesini gerektirecek ciddi siyasi-askeri sonuçlara yol açacaktır” ifadesini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı da resmi Twitter hesabından da aynı mesaj paylaşıldı. Tweette, Finlandiya’nın NATO’ya kabul edilmesinin ciddi askeri ve politik sonuçları olacağı belirtildi.

Fransa, Rusya'nın SWIFT sisteminden çıkarılmasından yana

 

Kiev'de elektrik santrali çevresinde 5 patlama oldu

 

'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu

 

Fed: Rusya-Ukrayna krizi piyasalarda belirsizlik yaratıyor

 

NATO'dan Ukrayna'ya silah desteği açıklaması

 

Putin: Kiev yönetimini indirin

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)