BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan ilginç Türkiye anketi----

Rusya'dan ilginç Türkiye anketi

Rusya'dan ilginç Türkiye anketi
15 Mayıs 2017 - 16:02 www.finansgundem.com

Rusya Kamuoyu Araştırma Merkezi (VTSIOM), Rus vatandaşlarının Türkiye'ye karşı düşmanca ilişkilerinin kaybolduğunu bildirdi.

VTSIOM tarafından düzenlenen anket sonuçlarına göre, 2016 yılında iki ülkenin düşman olduğunu düşünenlerin oranı yüzde 23 iken, bu sene bu değer yüzde 4'e geriledi. İlişkilerin gergin olduğunu düşünenlerin oranı ise yüzde 47'den yüzde 24'e düştü.

Rus vatandaşlarının Türkiye'ye karşı olumlu düşünceleri olumsuzlara göre hala daha az olduğunu gösteren ankete katılanların yüzde 8'i iki ülke ilişkilerini iyi komşu ilişkileri olarak adlandırırken, yüzde 6'sı dost olduklarını ve yüzde 5'i gayet sıcak ilişkilere sahip olunduğunu dile getirdi.

Aynı zamanda vatandaşların yüzde 49'u iki ülke arasındaki mevcut zorluklara rağmen Türkiye ile işbirliğinin geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Ankara'nın izole edilmesini destekleyenlerin oranı da düşüşe geçti.

Uzmanlar, Rusya ve Türkiye'nin arasındaki buzların erimesine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmelerinin etkisi olduğunun altını çizdiler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)