BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan ayçiçek yağı ihracatına kota hazırlığı----

Rusya'dan ayçiçek yağı ihracatına kota hazırlığı

Rusya'dan ayçiçek yağı ihracatına kota hazırlığı
23 Mart 2022 - 19:42 www.finansgundem.com

Rusya Tarım Bakanı Dmitriy Patruşev, iç piyasada istikrarı korumak için ayçiçek yağı ihracatına kota getirmek istediklerini söyledi

Rusya Tarım Bakanı Dmitriy Patruşev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de katıldığı ve yaptırımların ardından Rus ekonomisindeki gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda konuştu.

Ülkedeki ayçiçek yağı stoklarıyla ilgili herhangi bir sorun olmadığını belirten Patruşev, “İç piyasada istikrarı korumak için ayçiçek yağı ve küspe ihracatına kota getirmek istiyoruz. İlgili teklifi Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığına sunduk.” dedi.

Rusya hükümeti, 15 Mart’ta aldığı kararla, beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliği'ne ise tahıl ihracatını geçici olarak yasaklama kararı almıştı.

Bankalarda 100 milyar dolarlık Rusya riski

 

Rusya AİHM'e taraf olmayacak

 

Putin'in Özel Temsilcisi istifa etti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu23 Mart 2022 22:59

    Anlaşılan bizim Nebati bakan, sadece yerli milli bürokratlarla değil, Rus bürokratlarla da mücadele etmek zorunda kalacak. 

  • azılı solcu23 Mart 2022 20:22

    rus bürokratları bu işi biliyor.yiğit yöneticileri çok değerli.alınacak çok ders var çokk.kahrolsun faşizm.kahrolsun naziler.zafer solcuların olucak.devrimci solculara selam olsun.herşey guzel olucak.2023 seçimleri millet ittifakı ve solcuların zaferiyle sonlacak..