BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’dan Asya ülkeleri çıkışı----

Rusya’dan Asya ülkeleri çıkışı

Rusya’dan Asya ülkeleri çıkışı
25 Şubat 2022 - 13:49 www.finansgundem.com

Rusya Ekonomi Bakanlığı, Batı ülkelerinin yaptırımlarına karşı Asya ülkeleriyle ilişkileri güçlendireceklerini belirterek "Batı'nın zayıf noktalarını biliyoruz" açıklamasında bulundu

Rusya Ekonomi Bakanlığı, Batı ülkelerinin açıkladığı yaptırımların etkisini minimize etmeye çalıştıklarını ve Asya ülkeleriyle ticari ve ekonomik bağların güçlendirilmesi için adım atacaklarını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada “2014 yılından beri uygulanan yaptırımların daha da sertleşeceğini görüyoruz. Yabancı bazı meslektaşlarımızın bize karşı söylemlerinden ötürü uzun süredir uygulanabilecek yaptırımlara karşı hazır durumdaydık” ifadesi yer aldı.

MİSİLLEME YAPTIRIMLAR HAZIRLANDI

Diğer yandan, Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Başkanı Valentina Matviyenko, “Misilleme yaptırımlar hazırlandı. Yaptırımlar Rusya'ya karşı getirilen yaptırımlara aynı şekilde bir karşılık olmayacak, ancak Batı'nın zayıf noktalarını biliyoruz. Rusya'ya yaptırım getiren ülkelere uygulanacak bir dizi yaptırım hazırladık” dedi.

Rusya Güvenlik Konseyi üyesi de olan Matvienko, bu hafta üst düzey Rus yetkililerin Ukrayna’daki ayrılıkçı devletlerin tanınması lehinde konuştuğu toplantıda da yer almıştı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada da, Avrupa Birliği'nin yaptırımlarına mütekabiliyet ilkesi çerçevesinde yanıt verileceği ve sert önlemler alınacağı belirtilmişti.

Batı ülkeleri, Rus bankacılık sistemini hedef alan sert yaptırımlar almıştı.(Sözcü)

Almanya'dan yeni yaptırım: Hermes kredi garantileri askıya alındı

 

Ukrayna: Budapeşte Memorandumu ülkeleri harekete geçmeli

 

Ukrayna: Yaş fark etmeksizin tüm siviller orduya katılabilir

 

Putin’in hedefindeki başkan: Zelenski

 

AB, ABD, İngiltere... Yaptırımlar Rusya'yı ne kadar etkiliyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)