BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Almanya'ya yeşil ışık: Anlaşalım----

Rusya'dan Almanya'ya yeşil ışık: Anlaşalım

Rusya'dan Almanya'ya yeşil ışık: Anlaşalım
04 Şubat 2022 - 17:25 www.finansgundem.com

Almanya’nın Rus RT'nin Almanca yayın yapan kanalına yasak getirmesine Alman kanalı DW'yi kapatarak yanıt veren Rusya’dan yeni bir adım geldi. Üstü kapalı tehdit, “Anlaşalım, yoksa…” çağrısına Berlin’in vereceği yanıt merak ediliyor.

Günlerdir tartışmalara neden olan RT DE kanalıyla ilgili Rusya'dan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, anlaşmayı sınlardırmak için Almanya'ya çağrı yapıldı. Ancak Rusya, eğer Berlin bunu yapmayı seçmezse kendisinin de gerilimi tırmandıracağının altını çizdi.

"GERİLİMİ TIRMANDIRIRLARSA BİZ DE TIRMANDIRIRIZ"

Açıklamayı yapan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, topun artık Almanya'da olduğunu söyleyerek, "Almanya gerilimi tırmandırırsa biz de tırmandırırız. Ancak durumu normalleştirirlerse biz de normalleştirirz" dedi.

"YAŞANANLAR SAÇMALIK"

Geçtiğimiz günlerde Almanya, Avrupa'da pek çok ülkede yayın yapan Rus kanalı RT'nin Almanca yayın yapan kanalına yasak getirmişti. Kanal ise yapılanın 'saçmalık' olduğuna dikkat çekerek, dava açacaklarını bildirmişti.

KARŞI HAMLE

Dün de Rusya'dan karşı hamle gelmişti. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle'nin ülkedeki yayınlarının yasaklandığını duyurmuştu.

Rusya'dan Almanya'ya misilleme: Deutsche Welle yasaklandı

 

Almanya'dan Rusya'ya 'Deutsche Welle' tepkisi

 









X

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)