BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da virüse karşı bağışıklık testlerinin sonuçları belli oldu----

Rusya'da virüse karşı bağışıklık testlerinin sonuçları belli oldu

Rusya'da virüse karşı bağışıklık testlerinin sonuçları belli oldu
18 Nisan 2020 - 08:08 www.finansgundem.com

Moskova'daki Pirogov Tıp ve Cerrahi Merkezi’nde 240 doktora korona virüse karşı bağışıklık testi yapıldı. Test yapılan doktorların yüzde 15'inde (30 kişi) korona virüse karşı bağışıklık tespit edildi.

Rusya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre testler, son iki ay içinde akut solunum yolu viral enfeksiyon belirtileri göstermeyen doktorlara yapıldı. Sağlık merkezinin 'kırmızı bölgesi' ve girişinde çalışan doktorlarda korona virüse karşı bağışıklık tespit edildi.

Bakanlık, test sisteminin Novosibirsk Devlet Viroloji ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezi 'Vektör'de geliştirildiğini belirtti.

Daha önce, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, doktorların korona virüse karşı bağışıklık testlerinin 14 Nisan’da başlayacağını duyurmuştu.

Test, doktorların ne kadar korunduğunu belirlemenin yanı sıra, geliştirilme aşamasında olan korona virüs aşılarının etkinliğini göstermeye yardımcı olacak.

İngiltere'den getirilen 419 kişi Kırşehir ve Kütahya'da karantinada

Afrika'daki vaka artışı DSÖ'yü korkutuyor

31 ilde sessizlik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)