BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da skandal restorasyona 873 bin dolar ceza----

Rusya'da skandal restorasyona 873 bin dolar ceza

Rusya'da skandal restorasyona 873 bin dolar ceza
29 Mart 2019 - 07:27 www.finansgundem.com

St. Petersburg'daki tarihi bir apartmandaki dairesini kendi çizdiği proje ile restorasyon çalışması yapan şahıs kestiği kolonla hem 36 komşusunun, hem de mahkemeden aldığı cezayla kendi hayatını kararttı

Rusya'nın St. Petersburh şehrinde tarihi bir apartmandaki dairenin "restorasyon" işi, önce 36 komşunun, sonra "öahkeme kararı ile" evsahibinin hayatını kararttı... St. Petersburg mahkemesi, dairesine tadilat yaparken kolon kesip binaya büyük zarar veren bir vatandaşa 56,6 milyon ruble (873 bin dolar) para cezası verdi.

Dizayner olan ve. kendi eliyle çizdiği "onaysız" planlarla dairesini birkaç işçi ile tadilattan geçiren Aleksandr Sviridov adlı vatandaşın, verdiği zarar, yarattığı hasar, işlediği yasal ihlal suçları nedeniyle iki yıl boyunca tadilat ve inşaat işleriyle uğraşmasına da yasak getirildi.

Svidridov 2017 Temmuzunda Kamennoostrovski Bulvarı üzerindeki bir binada bulunan kendi dairesi için tadilat işi üstlenmişti. Svridov için çalışan işçiler binanın kemerli girişine ve taşıyıcı kolonlarından birine zarar vermişti. Tadilat sonrası binadaki diğer dairelerde çatlamalar ve çökmeler meydana gelmişti.

Mahkemenin yürüttüğü inceleme Sviridov ve ekibinin onaylanmış tadilat planına uymadığını ortaya koydu. (turkrus.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)