BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da silahlı saldırı şoku----

Rusya'da silahlı saldırı şoku

Rusya'da silahlı saldırı şoku
19 Aralık 2019 - 19:39 www.finansgundem.com

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir kişi tarafından otomatik silahla düzenlenen saldırıda bir güvenlik görevlisi öldü, 5 kişi de yaralandı

Rusya’nın başkenti Moskova’da, Rusya Federal Güvenlik Servisi binası yakınlarında akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. İnsanların kalabalık olduğu bir saatte meydada gelen olayda, silah seslerinin ardIndan vatandaşlar panik ve korku içinde kaçtı. Rus medyası, silahlı saldırıya ilişkin bilgileri paylaştı. Rus medyasının Rusya Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya ilişkin verdiği bilgilerde, bir güvenlik görevlisinin çatışmada vurularak öldüğünü, 5 kişinin yaralandığını belirtti. Yaralılardan 2 kişinin güvenlik görevlisi, 3 yaralının ise çatışma sırasında seken mermilerin isabet ettiği vatandaşlar olduğu öne sürüldü.

'SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ'

Rus haber ajansı TASS’taki habere göre, Rusya Federal Güvenlik Servisi’nden yapılan açıklamada, saldırganın yalnız olduğu ve çatışmada vurularak etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerel medya, saldırganın kimliğinin güvenlik servisi ekipleri tarafından belirlendiğini ancak henüz paylaşılmadığını duyurdu. Saldırı ile ilgili soruşturma geniş çaplı sürdürülüyor.

Bu arada saldırı sırasında çevredeki vatandaşların kaydettiği görüntülerde, sokakta bulunanların silah seslerini duyduktan sonra panik ve korku içinde kaçtıkları görüldü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)