BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’da savunma sanayisi yetkilileri İHA gündemiyle toplandı----

Rusya’da savunma sanayisi yetkilileri İHA gündemiyle toplandı

Rusya’da savunma sanayisi yetkilileri İHA gündemiyle toplandı
02 Kasım 2021 - 15:25 www.finansgundem.com

Putin, Rusya’nın Soçi kentinde Savunma Bakanlığı ve savunma sanayisi yetkilileri ile İHA kullanımı ve teknolojilerine ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, insansız hava araçlarının (İHA) son yıllarda özellikle silahlı çatışmalarda kendilerini kanıtladığını belirterek “Hem İHA’ları kullanırken edindiğimiz kendi tecrübelerimizi hem de etrafımızda gözlemlediklerimizi analiz etmeliyiz.” dedi.

Toplantının başlangıcında konuşan Putin, İHA’ların çatışma noktalarında etkili olduklarına işaret ederek “Son yıllarda silahlı çatışmalarda İHA’ların kendisini nasıl kanıtladığını, ne kadar etkili olduğunu ve bizim için ne kadar tehlikeli olabileceğini, Suriye'de gördüklerimizi kastediyorum, yani İHA’larla yapılan terör saldırılarını çok iyi biliyoruz.” diye konuştu.

Putin, “Bu saldırıları nasıl püskürteceğimizi öğrendik ve bunu oldukça etkili bir şekilde yapıyoruz.” ifadesini kullandı.

Rusya’nın İHA teknolojileri konusunda çalışmalarını sürdürmesi gerektiğinin altını çizen Putin, “Şu anda hizmette olan iki binden fazla İHA’mız var. Yapay zeka kullanımı ve bunları kullanma deneyimimiz de dahil olmak üzere İHA’lar üzerinde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Hem İHA’ları kullanırken edindiğimiz kendi tecrübelerimizi hem de etrafımızda gözlemlediklerimizi analiz etmeliyiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Rusya Savunma Bakanlığı: İngiliz muhrip gemisinin Karadeniz'deki eylemleri epik fiyasko

 

Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)