BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da iş adamları polise birbirlerini şikâyet ediyor----

Rusya'da iş adamları polise birbirlerini şikâyet ediyor

Rusya'da iş adamları polise birbirlerini şikâyet ediyor
04 Mart 2019 - 07:18 www.finansgundem.com

Rusya İçişleri Bakanı Kolokoltsev, iş dünyası üzerindeki devlet baskısının nedenini açıkladı: İş adamları, rekabet için birbirlerini şikâyet ediyor

Rusya'da gündemden hiç düşmeyen, "İş dünyası devet organlarının baskı altında" yakınmalarına şaşırtan bir açıklama geldi: "Kolluk kuvvetlerinin iş dünyası üzerindeki baskısının nedeni yine iş insanlarının kendileri!"

Bu iddia bizzat Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev'ten geldi. .

Bakan Kolokoltsev, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı bir toplantıda iş insanlarının sık sık rakiplerini ya da ortaklarını polise şikayet ettiğini söyledi.

Bakana göre, şikayet eden tarafın bilirkişi raporu ve finansal işlem incelemesi istemesi durumunda yasa gereği suç dosyası açılmak zorunda.

Bakan şikayetçi iş insanlarını mahkemeye başvurmaları için teşvik ettiklerini, ancak iş insanlarının karşı tarafla ilgili suç dosyası (ugolovnoye delo) açılmasında ısrar ettiğinden yakındı. (turkrus.com)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)