BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’da iki doz aşılananların sayısı 41 milyona ulaştı----

Rusya’da iki doz aşılananların sayısı 41 milyona ulaştı

Rusya’da iki doz aşılananların sayısı 41 milyona ulaştı
18 Eylül 2021 - 10:59 www.finansgundem.com

Rusya’da 41 milyon vatandaşın korona virüse karşı tamamen aşılandığı belirtildi. Şimdiye dek sadece bir dozun uygulandığı vatandaşların sayısının ise 47 milyonu geçtiği kaydedildi.

Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, ülkesinde şimdiye dek koronavirüse karşı iki doz aşı olmuş vatandaşların sayısının 41 milyona ulaştığını söyledi. Muraşko tek doz aşı uygulanmış vatandaşların sayısını ise 47 milyon 500 bin olarak verdi.

Nüfusu 144 milyon olan Rusya’da sürü bağışıklığı için gerekli olan aşılanma oranına henüz ulaşılmış değil. Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova sürü bağışıklığı sağlanması için 90 milyonu aşkın kişinin aşılanmış olması gerektiğini belirtti. Golikova bu orana Kasım ayı başına kadar ulaşmayı beklediklerini söyledi.

Rusya Ocak ayında başlayan yaygın aşılama programında şu an Sputnik V, Sputnik Light, Epivakkorona ve Kovivak aşıları kullanılıyor. Söz konusu aşıların hepsi Rusya’da geliştirildi. Üçüncü doz aşı uygulaması ise başlamış durumda.

Delta ölüm riskini artırıyor

FDA üçüncü doz aşıya karşı

ABD'de, hastaneye yatışlara karşı en etkili aşı açıklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)