BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da bazı bölgelerde yönetici ve yerel meclis seçimleri yapılıyor----

Rusya'da bazı bölgelerde yönetici ve yerel meclis seçimleri yapılıyor

Rusya'da bazı bölgelerde yönetici ve yerel meclis seçimleri yapılıyor
09 Eylül 2022 - 11:09 www.finansgundem.com

Rusya’da bazı federal bölgelerde başkan, vali ve yerel meclis üyelerini belirlemek için seçimler başladı. Oylamalar 3 gün sürecek.

Seçimlerde Rusya Federasyonu’na bağlı Buryat Cumhuriyeti, Karelya Cumhuriyeti, Mari El Cumhuriyeti, Udmurtya Cumhuriyeti’nin başkanları; Vladimir bölgesi, Kaliningrad bölgesi, Kirov bölgesi, Novgorod bölgesi, Ryazan bölgesi, Saratov bölgesi, Sverdlovsk bölgesi, Tambov bölgesi, Tomsk bölgesi ve Yarovslav bölgesinin valileri seçilecek.

Kuzey Osetya-Alanya Cumhuriyeti, Udmurtya Cumhuriyeti, Krasnodar bölgesi, Penza bölgesi, Saratov bölgesi, Sahalin bölgelerinin parlamento üyelerinin belirleneceği seçimde, Gorno-Altay, Çerkessk, Kızıl, Barnaul, Petropavlovsk-Kamçatskiy, Vladivostok, Kirov, Kursk, Omsk, Pskov, Tver ve Yaroslavl şehir meclisi üyeleri seçilecek.

14 bölgede 71 aday yarışıyor

Rusya’nın 82 bölgesinde farklı düzeyde yerel seçimlerin de yapılacağı süreçte, Moskova Belediyesi meclis üyeleri için de şehir halkı oylama yapacak.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Birleşik Rusya partisi, Komünist Parti, Liberal Parti, Adil Rusya partisi yerel parlamento seçimlerinin yapıldığı bütün bölgelerde seçimlere katılıyor. Elma partisi ise sadece 12 bölgede seçime girecek.

Başkan ve valilerin seçileceği 14 bölgede ise 71 aday yarışıyor. Başta Moskova olmak üzere bazı bölgelerde internet üzerinden elektronik oylamanın yapılacağı seçimler pazar akşamı bitecek.

Rusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı

 

Rusya'nın altın ve döviz rezervleri azaldı

 

Rusya'nın petrol ve gaz gelirleri yüzde 50 arttı

 

Erdoğan'dan 'Rusya'dan tahıl sevkiyatı' açıklaması

 

Rusya, Romanyalı bir diplomatı istenmeyen kişi ilan etti

 

Rusya ve İran arasında yeni SWIFT kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)