BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da 2. el konut fiyatları el yakıyor----

Rusya'da 2. el konut fiyatları el yakıyor

Rusya'da 2. el konut fiyatları el yakıyor
16 Nisan 2019 - 07:52 www.finansgundem.com

Moskova’da bugün ikinci el konutlarda ortalama metrekare fiyatı 202 bin 900 ruble (3 bin 150 dolar). Bu rakam geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 12 fazla

Rusya’da ikinci el konut fiyatarı artmaya devam ediyor. Son bir yılda ülkede ikinci el konutlar yüzde 8 pahalandı. Kommersant gazetesinin emlak şirketlerinin verilerine dayanan haberine göre, Rusya’da ikinci el konutarda ortalama metrekare fiyatı 64 bin 200 rubleye (yaklaşık bin dolar) yükseldi.
Ülkede ikinci el konut metrekare fiyatının son üç yılın en yüksek seviyesine çıktığına dikkat çeken uzmanlar, yakın vadede fiyatlarda düşüş olmayacağını tahmin ediyor.

İkinci el konutlar en fazla Kazan, St.Petersburg ve Novosibirsk’te pahalandı. Yekaterinburg, Omsk ve Krasnoyarsk da ikinci el konut fiyatlarının en fazla arttığı diğer kentler oldu.

Moskova’da bugün ikinci el konutlarda ortalama metrekare fiyatı 202 bin 900 ruble (3 bin 150 dolar). Bu rakam geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 12 fazla. (turkrus.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)